schrijven

Recensies, interviews, achtergrondartikelen, reisverslagen, (SEO) webteksten, (jury)rapporten, brochures en jaarverslagen: eigenlijk schrijf ik alles. Ik werk momenteel voor de kunstredactie van Het Parool , de Amsterdamse Uitkrant , het multiculturele De Kanttekening en nieuwssite Looopings , maar zet mijn publieksvriendelijke pen daarnaast graag in voor zakelijke opdrachten. Omdat ik snap hoe je effectief met de lezer communiceert, maak ik ook van droge informatie eenvoudig leesbare kopij.

Pluspunten : Near-native beheersing van het Engels, waardoor ik ook in die taal goed uit de voeten kan. Prima fotograaf, waardoor ik zelf voor illustraties bij verhalen kan zorgen. Voor Amsterdam en Schiphol Magazine schreef ik twee jaar lang Engeltalige cover stories die ik ook van foto's voorzag.

Werkt(e) voor : Het Parool, De Uitkrant, Amsterdam Magazine (Engelstalig), Godding & Co Corporate Communicatie, Schiphol Magazine (Engelstalig), VSCD, Universiteit van Amsterdam, NL20, Pathé, Media Republic, TND Media.

Tekstbureau Mike Peek / KvK nr: 30215898 / BTW nr: NL002001741B20 / ING Zakelijk: NL31INGB0005352504